Kalau sudi tekanlah iklan di bawah ni ya

Monday, July 19, 2010

Anuar berjaya lagi tangguhkan kes liwat

Mahkamah Tinggi di sini hari ini menangguhkan perbicaraan kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim sehingga 2 Ogos ini kerana peguam bela utama beliau, Karpal Singh sedang bercuti sakit.


Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd. Diah membenarkan penangguhan selepas pihak pembelaan memberi jaminan bahawa mereka akan meneruskan perbicaraan sekali pun Karpal tidak dapat hadir pada tarikh akan datang.

Karpal cuti sakit dari 9 hingga 23 Julai kerana penyakit radang paru-paru. - Utusan

3 comments:

  1. Ingatkan peguam2 AnWAR selain Kepala Singh je yang makan gaji buta kerana seolah2 tiada fungsi bila Kepala Singh 'jatuh sakit'. Rupa2nya hakim yang mengadili perbicaraan pun suka sangat bila peguambela yang bingai minta tangguh2 kes, Datuk Mohamad Zabidin Mohd. Diah salah seorang hakim yang suka MAKAN GAJI BUTA juga kot.....

    ReplyDelete
  2. Tunda tunda tunda hingga hari kiamat..ini lah yang dikatakan meliwat undang-undang. Rupa-rupanya undang-undang juga boleh diliwat memang hebat aljuburi dan karpal sial..

    ReplyDelete
  3. Nak dekat 2 ogos dia mintak tangguh lagi la sebab nak puasa, tak elok cerita psl liwat dlm bulan penuh barokah kah kah kah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails