Kalau sudi tekanlah iklan di bawah ni ya

Thursday, September 2, 2010

Kenapa tiada saman ke atas pencipta watak 'PAS BERUK'

Menurut info peribadi facebook PAS BERUK beliau menetap di Kelantan dan sebelum ini bersekolah di Maahad Muhammadi dan berusia 31 tahun.

Pernahkah kita bertanya siapakah cybertrooper UMNO yang menggunakan nama PAS BERUK yang hangat diperkatakan dalam blog-blog pakatan haprak yang meletakkan gambar superimpose tahap budak sekolah rendah yang memaparkan khalifah Lim Guan Eng sembelih lembu. Jelas sekali isu ini dirancang dengan baik oleh mereka kerana jelas sekali blogger-blogger Pro kerajaan tidak pernah terserempak dengan Cybertrooper ciptaan pakatan haprak ini.

Pakatan haprak yang kering isu dan tiada hujah untuk menentang blogger pro kerajaan mencipta idea yang amat luar biasa dengan mengeluarkan gambar superimpose tersebut. Tak yah nak kelentong lah siapakah blogger Umno yang gila sangat nak buat kerja macam tu. Blogger-blogger Umno tidak pernah dibayar dalam berkarya melainkan mereka ikhlas berjuang dari segala kemungkaran yang di bawa oleh pakatan haram untuk menjahanamkan negara kita ini. Blogger PAS memang terbukti di bayar untuk membuat kerja-kerja luar biasa seperti ini seperti yang dilakukan oleh blogger terkenal mereka Raja Petra dan juga pengakuan Kickdefella yang menerima RM4 juta daripada pemimpin PAS untuk menyebarkan fitnah sebelum ini.

Kalau benar lah PAS BERUK ini wujud sila saman sahaja pemilik blog atau laman face book yang berunsur fitnah tersebut, ataupun pas beruk memang dicipta oleh ahli PAS untuk dijadikan punching bag bagi memberi mereka nafas seketika untuk menarik kembali sokongan kepada parti pembangkang yang semakin merosot ketika ini. Harapnya pembaca blog-blog pembangkang akan lebih berhati-hati selepas ini agar anda tidak terpengaruh dengan fitnah yang disebarkan oleh blog-blog berbayar milik parti pembangkang.

1 comment:

  1. Hah Betul blogger pro K'jaan menulis serta berjuang tanpa minta wang ringgit atau diberi wang pun.

    Bukan mcm blogger pakatan haprak kat penang, kaki buat fitnah dgn haram sekor pun tak pernah nak tulis haram jadah pakatan haprak nak usir org melayu nak buat demo kat DAP pun boleh dapat pingat ...walhal majoriti org mcm dia jugak dok duduk kat sana. MMG haram jadah org melayu, mamak keling yg tak bantu org melayu, mamak serta bumiputera dari di tindas dan dihalau dari tanah mereka...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails