Kalau sudi tekanlah iklan di bawah ni ya

Wednesday, August 4, 2010

Video: Siapa artis wanita malaysia merokok?Siapa tak kenal Sharifah Amani kan, satu nama yang pernah meletup-letup dalam dunia lakonan suatu ketika dulu malah namanya tak pernah lekang sebagai penerima anugerah. Tapi sejak pemergian Yasmin Ahmad, nama Sharifah Amani dilihat semakin suram dan suam-suam kuku. Adakah populariti Sharifah Amani sudah tenggelam tak timbul-timbul?

Ok, lupakan mengenai perjalanan karier beliau kerana apa yang kami nak story’kan kat sini ialah, kami menjumpai satu video temubual antara Sharifah Amani dan sape ntah dimana pada video tersebut, kelihatan Sharifah Amani sedang memegang sebatang rokok ketika ditemubual. Kotak rokok dan lighter juga jelas kelihatan di atas meja.


Walau bagaimanapun, memandangkan video tu agak kurang jelas, kami tak berani nak jamin sama ada apa yang dipegang oleh Sharifah Amani tu adalah rokok. Boleh jadi benda lain. Tapi kalau nengok bebetul, asap rokok memang jelas kelihatan. Apa-apa pun, kat bawah ni video yang kami maksudkan dan anda saksikanlah sendiri.
1 comment:

  1. Amani stress kot. Amani jgn stress2 sgt kay. Just chill..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails